MediYoga - Medicinsk yoga

MediYoga er en videnskabelig terapeutisk yogaform som blev udviklet til det svenske sundhedssystem i 1996 og er i de seneste år kommet til Danmark.

Det er udviklet ud fra Kundalini yoga som er et af de ældste og mest spirituelle yogaformer. Der er i MediYoga indflettet grundlæggende aspekter fra ayurveda, den mange tusind år gamle indiske lægekunst og også komponenter fra traditionel kinesisk medicin.        

MediYoga er ligeledes udviklet i ud fra klinisk og terapeutisk arbejde med mennesker på flere hundrede svenske arbejdspladser                                                                                             og ud fra resultaterne af mange hundrede videnskabelige studier fra hele verden af forskellige yoga former.

MediYoga benyttes ved rehabilitering af grupper med forskellige behov /sygdomme, men kan også skræddersys til individuelle specifikke og specielle behov. Alle øvelserne udføres altid ud fra den enkelte persons evner og kapacitet. Også meget udmattede og kronisk syge personer kan deltage i udøvelsen af MediYoga.

MediYoga har især vist sig at være godt til stress/udbrændthed, depression, søvnforstyrrelser, rygproblemer, migræne/hovedpine, hjerte og luftvejsproblemer. Eller hvis man brug for mere indre ro, energi og øget velvære fysisk og psykisk.

MediYoga omfatter hundredvis af forskellige træningspas hvor der indgår meditationer, afspænding, fysiske øvelser og stillinger kombineres med mantra, åndedræts- og koncentrationsteknikker.    

Dem der underviser i MediYoga har en sundhedsfaglig og terapeutisk baggrund.                                        

 Læs mere om MediYoga på www.mediyoga.dk

 

Vinter/ forår 2020 skal vi igen arbejde med vores energisystem denne gang vores chakra system hvor vi gennemgå de enkelte chakraer både teoretisk og praktisk i form af yoga program, som I også kan lave derhjemme. Balance i vores chakra har afgørende betydning for hvordan vi har det fysisk og psykisk.

 

Underviser: Fysioterapeut, MediYoga Lærer og Terapeut Adelena Dorthea Bejer

Opstart:

Tirsdag formiddags hold fra d. 14/1-20-24/3-20 

Tirsdag eftermiddags hold fra d. 7/1-2017/3-20

Ingen Yoga i uge 7

Tidspunkt: 

Tirsdag eftermiddags hold kl 17.15-18.30

Tirsdag formiddags hold kl 8.30-9.45

Sted: 

Adelena-Sofia Klinik, ribe Sundhedscenter, Tangevej 6C, 2 sal

Antal deltagere: 8-10 personer

Pris: 10 gange 800 kr., det er muligt at dele det op i 5 gange til 400 kr.

Husk: Yogamåtte

Kontakt og tilmelding: db@adelenasofia.dk eller 61377134  

Læs mere på FB Adelena-Sofia Yoga