Detox dag med Medicinsk Yoga og doTerra Olier d. 3/3-2019

Det er en god ide at detoxe sin krop løbende og give sig selv omsorg. Denne dag får du inspiration til at starte på en blid og nærende udrensning af kroppen og for dig der er i gang, får du redskaber til at styrke din udrensning og gøre den dybere.

Kl. 12: Velkomst Adelena Dorte Bejer og Birgit Sofia Kjær
Kl. 12.10 - 13.30: Foredrag om detox og hvordan doTERRA´s terapeutiske olier kan hjælpe med detox af din krop.
Kl.13.30 - 14: Vi drikker vand m/ lemon og grape olier i samt frugt
Kl.14-16: Medicinsk Yoga med øvelser og meditation, der styrker udrensningen af kroppen, afsluttende med musik spillet live på tværfløjte samt duft.
Sted: Adelena-Sofia klinik, Ribe Sundhedscenteret,Tangevej 6C, 2 sal, 6760 Ribe.   Max 10 pladser.
Tilmeld dig på db@adelenasofia.dk eller birgitsofia4@gmail.com
Pris: Betal 600 kr. via mobilpay på 24201.
Du er først sikret en plads, når du har betalt.

 

Hjerterejser / Kursus                      

Hjerterejser/kursus er et frirum for kvinder, hvor vi i fællesskab skaber plads til præcis den du er og gerne vil være.

Vi arbejder sammen på, at få bedre kontakt til vor inderste vejleder – hjertet. Svarene findes der, det er blot et spørgsmål om at kunne / turde høre svarerne og stole på dem.

Står du ved en skillevej, har du nogle personlige dilemmaer eller indre/ydre konflikter eller trænger du blot til en timeout og få ladet dine batterier op, er et hjerte kursus noget for dig.

Kurset består af vandreture i givende og smuk natur, hvor alle kan deltage med en almen fysisk form. Derudover arbejder vi med medicinsk yoga, terapeutiske olier fra doTERRA, meditation og eksklusive healings koncerter i ”La Caune” og Bethlehemshulen.  Hver dag er præget af ro og fordybelse i egne processer og bliver sammensat i det flow der måtte være.

 

Pris 8500 kr.

Prisen er inklusiv; biltransport, ophold, helpension, entre, kursus, koncert, cd’en Risen.

Ved tilmelding indbetales et depositum på 4000kr. Restbeløbet på 4500 kr. indbetales senest 8 uger før afrejse. Ved framelding senest 8 uger før afrejse tilbagebetales halvdelen af depositum - herefter er det ikke muligt at få refunderet. Når du har indbetalt depositum, modtager du kvittering og beskæftigelse på, at du er sikret en plads.

Indbetaling sker til Saxo Bank, Esbjerg afd. på Reg. 9694 Konto 0000983330

I prisen er ikke inkluderet flybillet eller forsikring.

Du rejser og deltager på eget ansvar og er selv ansvarlig for at have tegnet de nødvendige forsikringer. En returbillet koster fra 700 kr. til 1500 kr. alt efter årstiden. Vi flyver fra Billund til Girona / Barcelona via www.ryanair.com

Vi bor:

Vi bor i hjertet af Montsegur.

Opholdet er i dobbeltværelser. Opholdet er desuden røgfrit og der bliver ikke holdt rygepauser undervejs.

Birgit Sofia Kjær: Uddannet fløjtenist fra Musikkonservatoriet, Certificeret Aroma Touch behandler, Drømmetyder v/ Frank Lorentzen og diverse kurser v/ Lars Muhl. Har desuden arbejdet med musik andagter i naturen i forskellige sammenhænge og udgivet cdén ”Risen” optaget i La Caune.    Find mere på www.birgitsofia.dk  og hjerterejser på FB
 
Adelena Dorte Sofia Bejer: Er selvstændig og arbejder som holistisk fysioterapeut med alternative behandlingsformer. Arbejder terapeutisk med forskellige former for samtaler og kropsterapi.    Underviser i MediYoga og facial yoga m.m. Se mere på www.adelenasofia.dk og Adelena-Sofia Yoga på FB. 
 
Se mere på hjerterejser FB